I
 

Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2020
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)

01.08.2020 PNM Trail
https://pnmtrail.fi/

21-22.08.2020 Paavo Nurmi Marathon
Korona-rajoitusten vuoksi tapahtuma järjestetään niin että perjantaina 21. päivä juostaan 5 ja 10 km ja lauantaina 22. päivä puolimaraton ja maraton. Lähtöjä on hieman porrastettu tavoiteaikojen perusteella.
https://paavonurmimarathon.fi/

21.09.2020 Ruissalojuoksut
https://ruissalojuoksut.fi/


24.10.2020 Kaarinan Syysmaraton - 10. juhlajuoksu!
Jos olet talkoillut useana vuonna ja yhtä useana vuonna haaveillut juoksemisesta niin oleppas raaka ja tempaise itsesi ilmoittautuneiden joukkoon. Muussa tapauksessa vahva toivomus on että ilmoittaudut talkoolaiseksi mahdollistamaan muille ikimuistoisen tapahtuman. Tällä kertaa yritetään haalia runsaasti ulkopuolisia talkoolaisia, jotta saadaan omia runsain mitoin lähtöviivan vasemmalle puolelle kävelytieltä katsottuna.
https://www.kaarinansyysmaraton.fi/


Kilpailukalentereita
SAUL: https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/
Juoksija-lehden kalenteri: https://www.juoksija-lehti.fi/juoksukalenteri/
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

Jäsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit