I
 

Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2020
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)


28.03.2019 Pukinsalmen Maraton
Turku, Ruissalo, klo11:00
https://sites.google.com/view/pukinsalmenmaraton/


04.04.2020 Karhu-viesti
Kevätkauden tömäkkä avaus. Yritetään saada taas useampia joukkueita viivalle. Hampaat irvessä painava ykkösjoukkue ja olutta kittaava kakkosjoukkue (olut tietysti vain palautumistarkoituksiin). Miksei kolmaskin joukkue, per sukupuoli. Härdellin varmistamiseksi myöskään tänä vuonna ei suunnitella kuljetuksia etukäteen, joka vuosi on päästy kuin ihmeen kaupalla aina maaliin asti.


18.04.2020 KARU
6h, 12h, vai sittenkin 15 tunnin suoritus talkoolaisena? KARU pyörähtää läpi muutamalla hassulla talkoolaisella, yhtään ei ole kuitenkaan vielä listalla, joten yritäppäs tunkea itsesi tuohon muutaman joukkoon; maraton ät tossu piste com. Jos haaveilet rääkkääväsi itseäsi yhtäjaksoisemmin niin ilmoittauduthan itse kisaan mukaan! Aivan masokistinen rääkki olisi juosta ensin aamulähdössä 6h kisa ja sitten talkoilla siihen vuoro perään;)
https://run.karu.run/


19.04.2020 SAUL SM-puolimaraton
Sekä yksilö- että joukkuesarjat. FMR on menneinä vuosina saanut useampiakin joukkueita kasaan, tänä vuonna mahdollisuudet ovat heikommat KARU:n vuoksi, mutta mahdollista kyllä.
Huom. ilmoittautuminen 9.4. mennessä. Sen jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.
https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/?tapahtuma=199


16.05.2020 Sappee UpHill Run ja kevätleiri 15-17.05.2020
Syksyn leirillä leiri-rogaining sai aivan valtavan suosion ja tuota perinnettä tullaan jatkamaan kevätleirillä. Tällä kertaa yritetään laatia hieman selkeämmät säännöt tai sitten huonontaa niitä entisestään, jos se oli juuri se syy että "leikkimielisestä" kisasta syntyi runsaasti huumoria, mutta myös "itkua ja porua". Tietysti valikoimaan kuuluu niin paljon ohjelmaa että sen toteuttaminen on jokseenkin mahdotonta, venyttelyjä, jumppia, lihaskuntoa, polkulenkkiä, mäkijuoksua, saunomista ja tietysti UpHill Run kisa. Ilmot kisan sivuston kautta tai sähköpostitse maraton ät tossu piiste com, jos tulet pelkästään loirille. Leirimaksu = kisan ilmoittautumismaksu, samalla maksulla siis sekä kisa että leiri.
https://uphillrun.fi/


24.10.2020 Kaarinan Syysmaraton - 10. juhlajuoksu!
Jos olet talkoillut useana vuonna ja yhtä useana vuonna haaveillut juoksemisesta niin oleppas raaka ja tempaise itsesi ilmoittautuneiden joukkoon. Muussa tapauksessa vahva toivomus on että ilmoittaudut talkoolaiseksi mahdollistamaan muille ikimuistoisen tapahtuman. Tällä kertaa yritetään haalia runsaasti ulkopuolisia talkoolaisia, jotta saadaan omia runsain mitoin lähtöviivan vasemmalle puolelle kävelytieltä katsottuna.
https://www.kaarinansyysmaraton.fi/


Kilpailukalentereita
SAUL: https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/
Juoksija-lehden kalenteri: https://www.juoksija-lehti.fi/juoksukalenteri/
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

Jäsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit