I
 

Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2020
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)


21.09.2020 Ruissalojuoksut
https://ruissalojuoksut.fi/

03.10.2020 SAUL SM-puolimaraton, Köyliö
https://www.mansikkamaraton.fi/

04.10.2020 KSM-toimitsijamaraton klo 11:00
Kutsu koskee kaikkia talkoolaiseksi ilmoittautuneita, mutta emme potki pois jos joku tuo kaverinsa mukana:)
Ilmoitathan tulostasi maraton ät tossu piste comiin lauantaihin 3.10. klo 20 mennessä: matka, nimi, syntymäaika ja seura.
Huom. toimitsijamaraton juostaan normaalien liikennesääntöjen mukaan. Reitillä ei ole merkintöjä eikä liikenteenohjausta, joten olethan erityisen varovainen risteyksissä. Lukion kohdalle tulee pienimuotoinen huoltopiste, urheilujuoma + vesi.

24.10.2020 Kaarinan Syysmaraton - 10. juhlajuoksu!
Jos olet talkoillut useana vuonna ja yhtä useana vuonna haaveillut juoksemisesta niin oleppas raaka ja tempaise itsesi ilmoittautuneiden joukkoon. Muussa tapauksessa vahva toivomus on että ilmoittaudut talkoolaiseksi mahdollistamaan muille ikimuistoisen tapahtuman. Tällä kertaa yritetään haalia runsaasti ulkopuolisia talkoolaisia, jotta saadaan omia runsain mitoin lähtöviivan vasemmalle puolelle kävelytieltä katsottuna.
https://www.kaarinansyysmaraton.fi/

30.10. - 1.11.2020 Syysleiri
Olemme varanneet 3 isoa mökkiä Eerikkilästä, alustavasti makuupaikka löytyy 19 henkilölle + parvipaikkoja muutama per mökki. Ilmoittauduthan nyt myös leirille (huonekaveri, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero osoitteisiin maraton ät tossu piste com sekä hannele piste kojo ät luukku piste com), paikat täyttynevät taas hetkessä! Leiri sisältää ruokailut, majoituksen ja luonnollisesti monipuoliset yhteistreenit "leikkimielisestä" rogainingista lähtien. Leiri on FMR:n jäsenille erittäin edullinen, 90 e / hlö.

03.11.2020 Sarvilahden maraton, Loviisa
https://sites.google.com/site/sarvlaxmaraton/


Kilpailukalentereita
SAUL: https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/
Juoksija-lehden kalenteri: https://www.juoksija-lehti.fi/juoksukalenteri/
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

Jäsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit