I
 

Performance urheilujuomat
 
Addnature - Kaikki retkeilyyn ulkoilukaupasta
 
Yhteisharjoitukset
FMR tekee yhteisharjoituksia, joihin ovat kaikki tervetulleita - myös muiden seurojen edustajat (sisähalleihin omalla kustannuksella). Vetoharjoitukset on tarkoitus tehdä opettelumielessä "puolitehoisina", toki täysilläkin saa vetää, jos siltä tuntuu. Ohjelma on hyvin viitteellinen ja tarvittaessa harjoitukseen voidaan sisällyttää myös esim. rappujuoksua tms. oheisharjoitteita, alku- ja loppuverryttelyjä unohtamatta. Myös kellonajat ovat viitteellisiä ja pitkä lenkki saatetaan aloittaa +-1 tunti suunnitellusta. Mahdollisista muutoksista keskustellaan tossu.fi:ssä olevissa ketjuissa.


Varmistuneita yhteistreenejä
To 15.02.2018 19:00 Vetotreeni Kupittaa, halli*
Su 18.02.2018 10:00 Lenkki + Jumppa (11:00) Ristikallion koulu
Nipsikatu 1, Littoinen
Su 25.02.2018 09:00 Kotirataultra (KRU) Honkapirtti, Ruissalo
To 01.03.2018 19:00 Vetotreeni Kupittaa, halli*
       
*sisäänkäynnille klo 18:45...18:55. Päästämme FMR:n jäsenet sisään seuran rannekkeella. Jos myöhästyt tai tulet ulkopuolisena, voit ostaa sisäänkäynnin keilahallin kahviosta. Huom! Hyvällä säällä - monta astetta plussaa, sateetonta, sulat reitit - teemme harjoituksen ulkona.
 
Lisätietoa harjoitusmuodoista alla.


Muita yhteistreenejä:
Veto- ja muita treenejä lisäksi:
- maanantaisin Juoksuaika-tapahtumien yhteistreenit
- tiistaisin Turku Juoksee -liikkeen mukana. Treenit ovat tiistaisin klo 18:00 Kupittaalla.


Vaparin liikuntatilat
Pukuhuoneet on käytössä naisille ja miehille. Jos haluaa tehdä lämmittelylenkin, niin se onnistuu parhaiten ulkona. Lenkille lähtö klo 19, mäkinousut aloitetaan n. klo 20. Vaparin tiloissa oleva mäki on n. 80 metriä pitkä ja nousua siinä on noin 10 metriä.


Kimppapitkikset
Talven 2017-2018 aikana keskitymme pitkiksillä taas erilaisiin teemoihin. Esimerkiksi portaat, patsaat, polut, vesistöt yms.
Turun linnalta lähdettäessä lähtöpaikka on linnan kaupungin puoleisesta kulmasta parkkipaikalta.


Kaarinan Syysmaratonin kimppalenkit
Finnish Marathon Runners järjestää kimppalenkkejä Kaarinan Syysmaratonin reitillä touko-lokakuun välisenä aikana. Lähtö Kaarinan Lukiolta, Voivalantie 7-9.
Tarkempaa tietoa www.kaarinansyysmaraton.fi sivustolla.


Lihaskunto, Littoisten monitoimitalo, Ristikallion koulu
Aloitamme lenkillä klo 10. Jatkamme sisällä klo 11. Voit tulla myös suoraan sisätreeniin, jos et pääse lenkille. Sisällä olemme pienessä salissa, missä on hyvä olla sisäkengät (ulkokengissä ei salissa voi olla). Rajallisten tilojen vuoksi tämä harjoitus on vain FMR:n jäsenille.

 
Yhteislenkkejä Ratiopharm Areenalla
Ratiopharm areenan lenkit ovat pidempiä raapaisuja rauhallisella vauhdilla, puolipitkiksistä aina kotirataultriin (50 km) asti. Itse kukin voi toki juosta aina haluamansa määrän. Espoossa on käyty aina muutama kerta talvikaudella.


Yhteispitkikset Vahterusring, Uusikaupunki
Ugin putkessa on käyty perinteisesti kerran-pari talvikaudella.


Tapaninpäivän yhteispitkis 26.12.2017
Osallistujia jo kymmenittäin! Lähtö 26.12. klo 10:00 Hirvensalon laskettelukeskuksen parkkipaikoilta. Käydään kääntymässä Kakskerran kirkolla. Reitillä on oikaisumahdollisuus ilman Kakskerran osuutta. Koko lenkin pituus on n. 31 km, oikaistaessa n. 15 km.


Kotirataultra
Kotirataultrassa on tarkoitus juosta 50 km tammikuun ja helmikuun viimeisinä sunnuntaina. FMR-läisiä on kokoontunut kotirataultralle perinteisesti Turun Linnalle. Säiden pettäessä lenkkejä on tehty monesti vaihtoehtoisesti mm. Ratiopharm Areenalla Espoossa.


Tervetuloa mukaan oletpa nuori, hidas ja kankea tai vanha, vetreä ja nopea!
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit