I
 

Addnature - Kaikki retkeilyyn ulkoilukaupasta
 
Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2017
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)03.09.2017 SAUL SM 10km, Tampere
http://saul.fi/Kilpailut/tabid/277/Default.aspx?UutinenID=454


16.09.2017 SM-maraton, Jyväskylä
http://www.finlandiamarathon.fi/
http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18644
SM-maratonille osallistuminen edellyttää yleisurheilulisenssin, mikä tulee hankkia omatoimisesti yleisurheilurekisteri.fi:n kautta: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869.


23.09.2017 SAUL SM maraton, Joutseno
http://saul.fi/Kilpailut/tabid/277/Default.aspx?UutinenID=396


01.10.2017 Sarvilahden maraton, Loviisa
Ensimmäinen tapahtuma on harjoituskilpailu yhteislenkkinä. Tapahtuman organisoija on FMR:n Kimmo Heikkinen.


07.10.2017 Kaarinan Syysmaraton
Menneiden vuosien tapaan kaikki kynnelle kykenevät FMR:n jäsenet tarvitaan talkootehtäviin. Ilmoittaudu talkoolaiseksi maraton ät tossu piste comiin.


Kilpailukalentereita
SAUL: http://www.saul.fi/Kilpailu/Kilpailukalenteri.aspx
Juoksija-lehden kalenteri: http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri.aspx
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/2017-2/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan 2017, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

J äsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit