I
 

Performance urheilujuomat
 
Addnature - Kaikki retkeilyyn ulkoilukaupasta
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2018
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)


17.03.2018 Littoistenjärven maraton
LJM saa taas jatkoa talven pakkasten jälkeen. Tosin pakkanen vielä jatkuukin, mutta keväisimmissä ja aurinkoisemmissa merkeissä.
http://littoistenjarvenmaraton.fi/


24.03.2018 Pukinsalmen maraton
Ruissalon puistoteillä juostava pienimuotoinen maraton. Pala kauneinta Suomea.
http://pukinsalmenmaraton.fi


25.03.2018 Sarvilahden maraton
Loviisan kauniit raitit ja maalaismaisemat tutuiksi.
https://sites.google.com/site/sarvlaxmaraton/


02.04.2018 Tulppaanijuoksu


07.04.2018 Karhu-Viesti
Perinteiseen viestiin Raumalta/Eurajoelta Poriin yritetään saada taas tänä vuonna useita joukkueita. Ilmoitathan halukkuudestasi maraton ät tossu piste comiin. Teemme niin monta joukkuetta kuin vain halukkaita löytyy. Tasolla ei ole mitään merkitystä, pääasia että saataisiin mahdollisimman monta joukkuetta ja iloista mieltä mukaan.


14.04.2018 KARU - Kaarina Rata Ultra
FMR ja UltraFinn järjestävät yhdessä Kaarinassa uuden 6 ja 12-tunnin ultrajuoksutapahtuman. Tapahtumasta on tulossa erittäin kovatasoinen.
http://run.karu.run/


12.05.2018 Sappee UpHill Run ja kevätleiri 9-13.05.2017
Tällä kertaa leiriä vietetään pidennetyn viikonlopun muodossa, sillä 10.5. on helatorstai ja yleinen vapaapäivä. Leirille voi saapua siis jo keskiviikkona 9.5. iltapäivästä. UpHill Run on lauantaina 12.5. Leiri päättyy sunnuntaina 13.5. päivällä. Voit ihan hyvin tulla ja lähteä melkein minä päivänä vain ja mihin kellonaikaan tahansa. Ilmoittautumiset UpHillRun sivuston kautta tai maraton ät tossu piste com, jos olet tulossa pelkästään leirille. Leirin hinta = UpHill Runin osallistumismaksu. Pyrimme saamaan leirin ohjelmaan mahdollisimman monimuotoisia harjoituksia lihaskunnosta ja venyttelyistä pitkähköön polkuretkeilyyn. Jokaiselle jotakin!
http://www.uphillrun.fi/


Nyt jo kalenteriin!
18.08.2018 Paavo Nurmi Maraton
27.10.2018 Kaarinan Syysmaraton http://kaarinansyysmaraton.fi/
Syysleiri mitä todennäköisimmin 02 - 04.11.2017. Paikka ja aika varmistetaan myöhemmin.


Kilpailukalentereita
SAUL: http://www.saul.fi/Kilpailu/Kilpailukalenteri.aspx
Juoksija-lehden kalenteri: http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri.aspx
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/2017-2/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan 2017, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

J äsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit